Genius porta la intel·ligència musical a les masses.

Fundada en 2009, Genius és una companyia de mitjans única impulsada per la comunitat, el nostre equip creatiu intern i els mateixos artistes. Donem coneixement musical a més de 100 milions de persones cada mes a Genius.com i en totes parts on els fanàtics de la música es connecten mitjançant internet.

Genius va començar com una plataforma per anotar lletres de rap intel·ligents: el nostre nom original era Rap Genius. Amb els anys, hem ampliat la nostra missió per incloure més que hip-hop, i més que solament lletres. Cada cançó té una història que ha de ser contada, i els noms més importants de la música, inclosos Kendrick Lamar, Ariana Grande i Lin-Manel Miranda, venen a Genius per donar-li al món una visió de la seva art.

La comunitat de Genius s'ha convertit en una força influent de més de 2 milions de col·laboradors, editors i músics que es registren per debatre i deconstruir les seves cançons favorites amb fanàtics de tot el món. Com a resultat del seu IQ de música col·lectiva, tenim la millor base de dades de lletres i coneixement d'internet: més de 25 milions de cançons, àlbums, artistes i anotacions.

L'equip creatiu intern de Genius destaca les històries darrere de la música més rellevant. Treballen amb artistes i la comunitat per transformar el coneixement intern en vídeos, esdeveniments, funcions en profunditat, cobertura de notícies d'última hora i una varietat de contingut musical per masses.

Més informació sobre Genius

How to Format Lyrics:

  • Type out all lyrics, even repeating song parts like the chorus
  • Lyrics should be broken down into individual lines
  • Use section headers above different song parts like [Verse], [Chorus], etc.
  • Use italics (<i>lyric</i>) and bold (<b>lyric</b>) to distinguish between different vocalists in the same song part
  • If you don’t understand a lyric, use [?]

To learn more, check out our transcription guide or visit our transcribers forum

About

Genius Annotation

Aquesta és la página “Sobre” oficial de la pàgina Genius En Català. Mira la nostra col·lecció completa de Guies per a més informació de com funciona Genius.

Q&A

Find answers to frequently asked questions about the song and explore its deeper meaning

On es troba la sede i els estudis de Genius.com?
Genius Answer

Es troben en Brooklyn, Nova York.

When did Genius Catalunya release “Sobre Genius”?
Credits
Release Date
2022
Sobre Genius Is A Translation Of
Tags
Comments